There was an error in this gadget

Thursday, 29 September 2011

Sengeh2 sorg diri...

Trus kena update arini gak,lmbat2 nnt lupa plak hehehe..pg td time anta Amani kat umah babysitter akak 2 tegor raya pn bdan kurus ja..sengeh-sengeh la sorg diri hehehe..
Sronotskan klu org slalu puji kt kurus..aritu kat ofis pn 2-3 org ckp nmpak makin kurus..bukan sbb susah ati xsukup mkn ok..tp sebab Corset Premium Beautiful la neh *wink2*
So sesapa yg nk slalu dipuji dan badan maintain bley la try 1 set Premium beautiful ya!!



xnk korang body hot cmni??hehe..

body cmni pn meletops neh..


For order/any queries boley contact saya ya;-)


wardah

012-5343493/013-3879207

sakura_16184@yahoo.com

Amani's First Raya

Dah lama pn lepas raya tp still dlm bulan Syawal lg so xtelambat la update psal raya ni kn..Tahun ni my turn beraya di kg halaman Sg.Petani Kedah..hofkos la eksaited kn tmbah plak ada Amani..this is her first raya! siap buat baju kurung lg tuk Amani hokayy hehe..tp disebalik baju kurung yg nmpk cantek 2 ada kisahnya..mlm raya try bg amani pkai,skali kain msuk takat peha ja,tgn pn sendat..aiyooo,dlu buat masa dlm pantang dh ukur cun2 skali cpt sgt mmbesar..sib baik ada lg kain lebey,maka tfaksa la potong kain lg buatkn kain baru n lengan baju baru tuk Amani hehe..











My Family


Amani's Family

Tetibes ada upacara potong kek plak..sbb cun2 first day raya is besday aunty Amani.Ini pn celebrate kat kg mama di Yan sana..lepas semayang raya kat Sg.Petani ktorg balik Yan.


Ni kat kg abah plak kat Pendang..Amani sedondon ngn aunty sbb aunty yg buatkan dress tah pa2 tu hahaha..


NI plak second day raya..siap p kenduri kwan ofis betunang merangkap braya kat umah dia skali la hehe..


Kusuk smpai senget2 Amani tgk kakak2 n abg2 main ms braya umah mak yang kat hutan melintang Perak..xbyk plak gmbar kat kg en.hasben sbb smua pn dh balik awal xsmpat nk bgambar meriah2...


 

Back to Shape!!

wahh.. eksaited ja tgk title kn..ko ingt senang nk back to shape after deliver in just 3 months??But mine was easy cewahh..tp kena btul2 buat la klu main2 mmg susah..ms final trimester dh bjaya naik smpai 74kg kn after deliver cek baru 60+kg gak lg..so mmg dh niat tem pntang musti kena muat pakai fav jeans..
2nd week bpantang dh kat kg halaman,mmg ari2 pkai tshirts mama sbb yg sndri pnya xmuat huhu..nk pkai suar apetah lg so mmg bkain batik je la kn..lepas smggu berurut,btungku secara bsungguh perut pn dh kempis byk..thanks a lot cik An yg dtg mnguruts heheh..

Tp the main point yg buat saya boley pkai fav tshirt n fav jeans dgn pantas ada Premium Beautiful Corset..mula2 cm xyakin gak..so try je la dlu waist nipper,yg ni fokus tuk bhagian peruts ja..lepas smggu pkai mmg trasa sangat kesannya..asek kuar angin xbenti, n peruts sgt kempis dr dulu hehe..lepas 2 bru brani try pkai girdle plak yela awai2 luka lg riso gak nk pkai..yg bestnya dh pkai girdle ni lemak2 degil kat peha n bontot pn dh ilang,dh back to shape n dh bley pkai fav jeans!! my sis pn tegur dh kecik peha sbb dh bley pkai skinny jeans..hobi ktorg mmg suka bli skinny jeans ja hehehe..



Ni la rupa corset Premium Beautiful yg saya guna..xrugi beli!!

Even dh start keja pn mmg pkai ke ofis gak corset ni,rasa selesa sgt sbb corset ni melekap kat bdan xdak rasa besi2 tecucuk kat peruk ka..dh2 ada infra-red lg so keep ur body warm..xla sejuk sgt klu aircond kat ofis cm kat ktutub utara kn..So utk pompuan2 yg nk kelihatan cantek dgn cepat lepas deliver boley la try 1 set ya!! Untuk order,measure saiz,appoinment n sebarang soalan boley contact saya ya;-)


Wardah

012-5343493/013-3879207

email: sakura_16184@yahoo.com