There was an error in this gadget

Thursday, 29 September 2011

Amani's First Raya

Dah lama pn lepas raya tp still dlm bulan Syawal lg so xtelambat la update psal raya ni kn..Tahun ni my turn beraya di kg halaman Sg.Petani Kedah..hofkos la eksaited kn tmbah plak ada Amani..this is her first raya! siap buat baju kurung lg tuk Amani hokayy hehe..tp disebalik baju kurung yg nmpk cantek 2 ada kisahnya..mlm raya try bg amani pkai,skali kain msuk takat peha ja,tgn pn sendat..aiyooo,dlu buat masa dlm pantang dh ukur cun2 skali cpt sgt mmbesar..sib baik ada lg kain lebey,maka tfaksa la potong kain lg buatkn kain baru n lengan baju baru tuk Amani hehe..











My Family


Amani's Family

Tetibes ada upacara potong kek plak..sbb cun2 first day raya is besday aunty Amani.Ini pn celebrate kat kg mama di Yan sana..lepas semayang raya kat Sg.Petani ktorg balik Yan.


Ni kat kg abah plak kat Pendang..Amani sedondon ngn aunty sbb aunty yg buatkan dress tah pa2 tu hahaha..


NI plak second day raya..siap p kenduri kwan ofis betunang merangkap braya kat umah dia skali la hehe..


Kusuk smpai senget2 Amani tgk kakak2 n abg2 main ms braya umah mak yang kat hutan melintang Perak..xbyk plak gmbar kat kg en.hasben sbb smua pn dh balik awal xsmpat nk bgambar meriah2...


 

No comments:

Post a Comment