There was an error in this gadget

Thursday, 27 October 2011

Makan-makan

Assalamualaikum..nmpak tajuk makan excited ja kn hehe..actually dh byk kali sgt plan nk mkn kat LAs Vacas and finally unplanned pn bjaya gak smpai sana hehe..Las Vacas yg ktorg pegi ni terletak di Mont Kiara lg 1 branch ada kat Kelana Jaya.Around pkul8 grak dr umah amik penumpang2 lain trus ke MOnt Kiara..kedainya senang gak nk cari,tanya en.gugel map ja hehe..main course food kat sini adalah beef..Australian beef ok..dijamin halal dan sedapss..walaupun xminat sgt mkn daging tp ok la to try:-)
Sempat gak snap skeping dua pict hehe..Lets layan...







Ni namanya Beef Wrap..sedapss sesuai tuk yg xsuka mkn steak sbb rasa dgg byk sgt kn..yg ni just thin layer of meat rolled with french beans,carrot and cheese..i loikee!! hrga cuma RM18..ada jugak yg pre-cook diaorg jual dh siap gulung2..so balik msak sndiri ja;-)

Yg ni plak Beef Brusschetta entah betul ka idak ejaan  tu hahaha..blasah jak..yg ni just Baguette yg dipotong2 pastu diaorg buat lubang sket kat tgh filled with beef and some vege..itu saja..harga RM10..xminats sgt yg ni hehe:p

Ini my food hehe..tamak holoba hahah..namanya Ribeye Angus Grass..bhagian mna pn tah la,nama dagging pn hebak2 and lembu ni grass feed..ada jugak grain feed and harga dia mahal sket..yg ni dijual RM28/100gram and minimum order is 200-250gram so kira2 la ek..salt and pepper marinated ada salad,garlic bread pastu ada ready sos on table,tuang ja mna nk..rasanya yg ni RM60 gak kot..

Salah seorg peserta ke Las Vacas hehe..


Sesapa yg suka jln2 cari mkn boley la try!:-)

Friday, 21 October 2011

..I Luv my Amani..

Nothing much to write just enjoy to see my baby..owh,just sgt xpaham mcm mna ada manusia yg tgk baby comey2 pn sggup nk bunuh,nk buang,nk kelar..mmg sgt bengongs!!
















Thursday, 20 October 2011

Congratss!!


My dearie customer aka my officemate finally pregnant!!so happy for her..yesterday around 8++am she called me and told that she is pregnant..im so touched she called me to share her good news which she said it is because of the Premium Beautiful Corset!! But do not forget its REZEKI yg Allah bg stelah setahun berusaha..maybe corset tu salah satu cara la kn..sbb she said obviously sakit2 belakang dh hilang lepas pkai corset tu..selain tu girdle tu mmg help to support rahim/peranakan kita..yela dlu2 aktif bsukan ka lasak2 mna kt tau rahim tu jatuh ka senget ka..so bila pkai girdle it helps  rahim stay kpd kedudukan asal..sbb tu la lpas sebulan lebey pkai she got pregnant..

She'll be a gorgeous preggie lady!!




So ladies out there fell free to contact me for any info regarding the products or the biz!!


Wardah
012-5343493/013-3879207
email:sakura_16184@yahoo.com

Reaching there...

Reaching where?? hehe..reaching to our very own home!!yeay..sbenarnya ktorg dh dpt kunci umah since last month lg..tp baru nk cek2 defects..looking for contractors to do minor renovation..and come out jumpa 1 contractor yg buat kitchen cabinet dgn murah..from forum,from blog pn smua akak2,mkcik2 puji keja diaorg ni..so en.hsband pn gugel2 address diaorg trus la ktorg pegi last week tuk discuss design and quotation bgai smua..area kitchen ktorg kecik ja sbenarnya..condo medium ja pn dptla kitchen cmtu..nk kitchen besar buatla banglo kn heheh..

So sudah semestinya saya memilih warna merah! peveret color hokay..tp slambau la plak bdak kat kdai 2 soh matching kaler merah hitam xpun  grey hitam katanya sbb trend skarang ramei amik kaler tu..ate,akak nk kaler merah gak okay..so ni la ada 3D drawing yg dia buat tuk imagine cmna rupa cabinet ktorg..nk buat bar besar pn xmuat huhuh..ada area yard boley ja sbenarnya nk extend buat kitchen tp nnt xdak tmpat sidai baju plak..n en.hsband xnk sidai2 kat balcony,buruk umh nnt dia ckp..yela en.hsband i follow..yg penting kitchen akak boley letak oven,blender,mixer,juicer..xkn smpan2 dlm kotak nk guna baru sebok2 cari huhuhu..


ni rupa bila mixed red and  black color

yg ni pujaan hati merah smua dgn bar comey disitu hehe..

ini plak color peveret org ramei gray and black..

Kita tgk la nnt cmna rupa bila dh final renovation kn..harap2 end of Dec dh boley pindah masuk..weekend ni ada Homedec KLCC buley la looking for home appliances plak..yg penting looking for good and cheap induction hood and hob!

Monday, 17 October 2011

Results lagi!!

Morning all hehhee...eksaited ja pg ni cek email,cek msg..sbb aritu adala follow up customer yg beli PB corset neh..yela nama pn lifetime warranty product so kena la slalu update cuatomer satisfactory kn..ni ada save  msg yg dpt dr my fren..sorg ckp suar dh makin slesa..ok la tu kn lama2 nnt kurus la..lgpun pakai xsampai sebulan pn..sorg lg ckp dh x sakit belakang..
Click for bigger image;-)

So ladies out there,wait no more!!
Contact me for product details..or asked how to generate side income by doing this simple bussiness .

wardah
012-5343493/013-3879207
email:sakura_16184@yahoo.com

Wednesday, 12 October 2011

Can see the result!!

Haaa..result apa yg dh nampak tu??on Monday saya baru start mnum  lactolite hehe..bancuh ngn air Ribena,kacau2 jd kaler biru,serems tgk hahha..tp rasa sedap ja;-) so the nextday kat ofis riso2 gak klu saket perut memulas2..skali dh trasa saket2 perut cm biasa ke toilet la,dh serems2 gak rasa sbb saya ni klu ketoilet mmg susah membuang..bdarah2 tu mmg slalu gak..tmbah2 lepas deliver..dari dulu plak mmg 3-4ari skali baru membuang..so kat toilet saya bjaya membuang dgn mudah,xsaket,xbdarah mmg bess la..thats why la saya brani nk promote Lactolite ni kat org sbb saya sndri dh rasa kesan nya..


Ni lah rupa 1 box of lactolite which will help you to reduce constipation problem;-)

NURICH LACTO-LITE
  • Adalah yogurt kultur hidup & inulin menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman
  •  Sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeri meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.
  •  Tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.
So result dari minum Lactolite ni adalah..
  • Menyingkirkan toksin badan
  • Menggalakkan metabolism
  • Mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin

Sama mcm Pb jugak dh try,dh tau rasanya senang nk promote;-)
Ni testimoni PB from my adik heheh..she msg me this morning..

Soda:Huh..slim mak.Sluaq jeans guess mu tu longgaq.kena bli sluaq len la.. (saya org utara so dlm msg pn kuar la bahasa utara hehehe...)

See my adik baru pkai this PB about 2 weeks ago,dh nmpak kesan nya..my mom pn baru pkai gak n she said dh rasa ringan badan,kuar angin2..siap cakap raya haji nnt dia plg segak hahahaha..

So ladies out there lets try and see the results!!
Any queries nk tnya psal product,nk measure etc contact me ya!!

Wardah
012-5343493/013-3879207

Sunday, 9 October 2011

Fruitful Weekend

 Cepatsnya dh abeh weekend,mcm xsempat nk rilex2 hehe..mana x nya sabtu sebok2 tgk umah,cari brg umah..umah baru dh siap tggu nk reno sket pastu dh bley pindah hehehe..
Ahad plak p class baking kat Bt.Caves..mmg bess class akak ni simple n xramai student so smua bley merasa  buat sendiri..Class yg p kali  ni class brownies bakar..ada 2 jenis brownies yg ktorg blajar..Marble Cheese Brownies dgn Super Duper Fudgy Brownies..sesapa nk join class or nk oder bley la tgk blog ni ek;-)



Ni copy dr blog Maklang Azie,cmni la rupa Marble Cheese Brownies yg ktorg buat..sedappp tap..tap..tap..xsmpai mlm dh clear smua hehe..

Ni pn dr blog Maklang Azie gak..yg ni mmg rupanya mcm tu tp rasa coklat pekat sedaps..yg ni pn  dh clear..xsmpat nk smpan esok2 dh hahaha..
Lagi menariks time blajar tu,tgh2 tgggu brownies masak ktorg pn borak2 la..skali akak sorg ni ckp dia boley organize vacation trip anywhere ja dgn hrga yg lagi murah..trus balik lmbat ko dok sembang2 psal holiday neh hahaha..siap amik contact no ngn blog lg..senang nk holiday nnt contact ja akak Rohana Rahmat;-)

http://rohanarahmat.blogspot.com/

Untungkan p class baking pn dpat maklumat mcm2 gak heheh..

Owh lg 1 nk share shopping blog my fren..cantek2 tudung kat cni boley shopping tuk raya haji hehe..aritu ada bli satu xpkai lg,segan plak tudung stylo2 hahaha..tgk tuan kedai pkai cantek hehe..sila2 la melawat ya ;-)

http://chantiquebyimaan.blogspot.com/

Wednesday, 5 October 2011

How To Wear PB

aNi nk tnjuk sket cara2 nk pkai PB ni..PB consist of 3 items girdle-waist nipper-long bra ..So utk sesapa yg dh bli PB tp xtau nk pkai here is the way..
Kat tag girdle 2 sbenarnya ada gak cara nk pkai but if rasa susah follow this saja atau mana2 yg anda selesa la ok..



Mula2 skali pkai girdle..kat kaki bwh 2 lipat2 dlu supaya senang masuk..tarik2 smpai atas,buat gaya mencangkung tuk mudah pakai..then tolak2 semua bahagian bg masuk dlm girdle seperti dlm gambar okay..pastu ekjas2 la smpai selesa ya..

 Pastu pkai long bra..sama cm pkai bra biasa,but make sure kalau nk senang bra tu on top of something mcm bkemban ngn kain batik or towel before pkai bra tu sbb nnt dh pkai dia trus melekap kat bdan susah plak nk adjust2...


Pastu pkai waist nipper...klu first time pkai PB dealer will help to tie the tali2 kat blakang to make sure u slesa..make sure diamond btul2 kat tgh,bwah bustline..




So anyone outhere interested contact me okay;-)

Wardah
0125343493/0133879207

Monday, 3 October 2011

Great Weekend!!

Last weekend we had a great time at my hometown..cewahhh we kah??atau saya sorg hahahah...ekceli last weekend balik kg kat SP..dh homesick sebulan xbalik heheh..so bwk la 1 femly jln2 penang cari makan kat Line Clear Nasi Kandar..sbb en.hsbnd ckp dok p Penang tp xpnh try nk kandar kat Line Clear..so gugel2 map tnya kwn sorg tu..bjaya la kami smpai kat sna heheh..kedainya kat Jalan Penang..buley gugel la klu nk tau direction yg betul hehe..


Ini la rupa kedainya..kedai kah??just mkn kat lorong2 ja pn hehe..

Parkng sng dpt sberang jln ja xyah susah2 parkng tepi jln pastu kena saman hahahha...tmpt duduk pn byk sbb ktorg smpai kul4 bukan peak hour org mkn pn..bratur bley tahan gak,tggu turn pilih2 lauk..ayam grg seketul besaq gedabak mkn ayam pn dh knyang hahaha..My femly ada yg mkn ns putih ada yg mkn ns briyani and mostly smua mkn ayam grg kecuali abah mkn lauk ikan..overall rating food ok,hrga ok *wlaupun rasanya mamak tu salah kira,5org mkn rm35 ja hahahah rejeki..* tmpt duduk pn byk,cuma kureng bkenan sket nasik 2 diaorg ratakan ngn tgn,ayam grn pn amik ngn tgn xdak sepit2,senduk dh hahaha..


gambar dr en.gugel..nasi briyani dgn ayam grg yg sama cm en.hsband mkn hehe..

gmbar dr en.gugel..ns putih ngn aym grg nyum3...

Dh knyg mkn ronda2 sket kat Feringghi,sggah smyg kat msjid terapung pastu balik..
next target nk try Nasi Briyani Hameediyah plak:-) lg 1 sagested by my fren http://arddjuha.blogspot.com/ mnum air campur..xtau la cmna rupa dan rasa..nnt kt go n search;-)

Oowh..dlm sebok2 bjlan tu mlmnya smpt lg on biz..my old fren jaman skolah rendah lg dtg amik 1 set corset PB..dh siap measure smua insyAllah this week gak i pos kat u ok;-) nnt kt tgk result dia lepas pkai corset ni hehe..Selain 2 mama ngn adik pn amik gak sorg 1 set corset ni..jeles la tu tgk i makin rampings hahaha..
So ladies out there moh le try this corset u wont regret:-)

1 set PB corset ready to go;-)


Any querries contact me:

Wardah
012-5343493/ 013-3879207