There was an error in this gadget

Thursday, 9 February 2012

May all dreams come true!!

Dh masuk February..xkn sebulan 1 ja update kat blog esh3..awat baloq sgt neh..rasa mcm xdak idea nk tulis apa..tp dlm kpala otak ni mcm2 pikir nk tulis psal biz,nk tulis psl fem,nk tulis psal foods cuma xtertulis gak..

Ini pn nk tulis sbb tnmpak blog akak ni..mcm bess plak..pastu dok layan bahasa utara dia mmg gelak sakan la sorg2... http://www.jumiesamsudin.com/ kalau sesapa xpaham bahasa utara harap maaf la..tp klu stress2 ok la layan blog akak ni heheh..

So came out la things i wanna do before i die..mcm tau ja bila nk mati..

  • nk p mekah ngn femly *trasa alim sketika*
  • nk ada my own biz,a boutique and a restaurant
  • nk ada 2psg ank 2 girls 2 boys hehe
  • nk ada keta bess mini cooper pn ok la :p
  • nk travel every year ngn femly
  • nk besarkan anak sebaik2nya supaya berjaya dunia dan akhirat
  • nk dgr ckp hsband spenuhnya*skang dgr2 tidak ja*
  • nk baik ngn smua org,xnk gadoh2,xnk ada prasaan xpuas ati n apa2 saja menda xelok
  • nk ada umah kat kg sndiri ada view bendang ngn gunung jerai..tenang sgt mcm kuboq tok wan ngn tok blakang masjid tuu..
  • nk senangkan mama abah ngn umi..
  • nk baca sebuah buku sebulan.*skang ni setahun pn xabeh2 baca sebuah tu*
  • nk ada kitchen cabinet yg besar n merah:-D
  • nk sambung blajar smpai Phd
  • nk khatam Quran tiap2 thun mcm jaman blajar dlu
  • nk kulit cantek gebus mulus tanpa mekap hehe
  • nk bela kucing byk2 kat umah sbb skang xbley bela kucing huhu
  • nk blajar masak sebyk-byknya!!
  • nk ada kebun sayoq sndiri hehe..
  • ....

No comments:

Post a Comment