There was an error in this gadget

Thursday, 2 August 2012

Makannn..

Upss,posa skang ni xboley makan lg..ni nk share apa yg mak mkn 2-3ari lepas ja hehe.. yg first tu apam balik jagung selori hahah..slalu beli kn sikit sgt jagung ni buat sndiri amik kot letak ja la jaung byk mna pn..kacang tanah xdak kat umah so mak ganti ngn almond,kelass kn hahaha..rasa dijamin sedap dr beli kat kedai hehe..resepi tgk kat myresepi heehe..



Apam tamak holoba

Pastu ni roti jala plak..disebabkan jeles tgk kari daging maryam mak pn buat gak la kari daging mkn ngn roti jala hehe..ni pn buat lepas bukak posa,en.hsbnd balik teraweh ada gak la moreh kn hehe..roti jala tu resepi tanya mama pastu pndai2 la ekjas kepekatan adunan tu..menjala plak mak guna plastik yg piping cream tu ja,ada 1 lubang ja pn pastu wat cm jala laju2 hehe..tp makan ati mak tgk roti jala kat sini..mak mampu buat yg mcm dlm gambar ni ja hehe


Roti jala dimalam hari
 Tiramisu kek!yg ni mak xbuat beli ja kat klcc hehe..sbb utk bday en.hsbnd yg ke 29..tahun depan dh 3series uolss..tuo laki mak hahah..lepas mkn tiramisu ni mak cm penin sbb rasa kopi kot ka sbb dh mkn byk hahah..yg pasti bulan puasa kali ni byk homemade food pastu buat sikit2..kalau beli pn just beli sikit2 ja xnk membazir..

No comments:

Post a Comment