There was an error in this gadget

Wednesday, 11 July 2012

Cookies for Raya??

Hehe..lebey kurang seminggu lagi kita dh nak puasa.. So mehla awal2 order cookies supaya xterlambat..
Mak jadi dealer utk Anis Cookies.. sejarahnya mak kenal Anis Bakery ni sbb order cup cakes utk tunang dulu,pastu order muffin utk wedding pastu jd dealer cookies last year pastu insyAllah tahun ni nk jd dealer gak lg;-)
Sebab yakin dgn kualiti cookies/cake dr Anis Bakery ni la mak eksaited nk menjual ni hehe..klu xsedap mak xjual hokayy..
Ni mak post sket antara biskut2 yg menjadi peveret mak dari Anis Bakery..
Nak tgk lg byk boley cek kat blog AnisCookies dh jamu mata kat situ boley la order ngn mak ek hehe..


Nes-Nes Tum-Tum Cookies

Choc Chip Cornflakes Cookies

Peveret mak Kuih Bangit Cik Gebu


So tunggu apa lg dongg??

3 comments:

  1. Yey!lame ku tunggu baru tibe..nak choc cornflakes

    ReplyDelete
  2. hahaha..menanti cookies raya rupanya hehe..

    ReplyDelete
  3. sedap cookies nyer...tak rase mcm kueh raye pun....saye suker...nnti nak amek order jgn lupe saye yer!!!

    ReplyDelete