There was an error in this gadget

Thursday, 27 October 2011

Makan-makan

Assalamualaikum..nmpak tajuk makan excited ja kn hehe..actually dh byk kali sgt plan nk mkn kat LAs Vacas and finally unplanned pn bjaya gak smpai sana hehe..Las Vacas yg ktorg pegi ni terletak di Mont Kiara lg 1 branch ada kat Kelana Jaya.Around pkul8 grak dr umah amik penumpang2 lain trus ke MOnt Kiara..kedainya senang gak nk cari,tanya en.gugel map ja hehe..main course food kat sini adalah beef..Australian beef ok..dijamin halal dan sedapss..walaupun xminat sgt mkn daging tp ok la to try:-)
Sempat gak snap skeping dua pict hehe..Lets layan...







Ni namanya Beef Wrap..sedapss sesuai tuk yg xsuka mkn steak sbb rasa dgg byk sgt kn..yg ni just thin layer of meat rolled with french beans,carrot and cheese..i loikee!! hrga cuma RM18..ada jugak yg pre-cook diaorg jual dh siap gulung2..so balik msak sndiri ja;-)

Yg ni plak Beef Brusschetta entah betul ka idak ejaan  tu hahaha..blasah jak..yg ni just Baguette yg dipotong2 pastu diaorg buat lubang sket kat tgh filled with beef and some vege..itu saja..harga RM10..xminats sgt yg ni hehe:p

Ini my food hehe..tamak holoba hahah..namanya Ribeye Angus Grass..bhagian mna pn tah la,nama dagging pn hebak2 and lembu ni grass feed..ada jugak grain feed and harga dia mahal sket..yg ni dijual RM28/100gram and minimum order is 200-250gram so kira2 la ek..salt and pepper marinated ada salad,garlic bread pastu ada ready sos on table,tuang ja mna nk..rasanya yg ni RM60 gak kot..

Salah seorg peserta ke Las Vacas hehe..


Sesapa yg suka jln2 cari mkn boley la try!:-)

1 comment:

  1. tak tapau ka hantar rumah kami siket? hahahahaha
    lawa tudung efa....pure2 segan depan camera

    ReplyDelete