There was an error in this gadget

Thursday, 22 December 2011

DinnerssSS..

Yuhuuuu...rajin sket nk hapdet blog sndiri pdhal keja kat ofis byk lg haahha..
Ini nk story psal dinners2 yg dilalui 2 mlm beturut2..kalah menteri uollss hahaha..
First dinner company baru yg di attach yg buat heheh..hebatnya bahasa saya..
Tgk gmbar la lg senang paham cerita kn:p

 
Theme Masquarade Party..pkai mask ja bj curik baju adik hehehe..

En.hsband yg turut serta..

Geng2 menunggu masa nk masuk dh kelaparan huhuu..ada prob apatah maka lmbat sket acara bermula..


First dinner tu buat area KL ja..artis kelassss ko hahahha..ada Ning Baizura,Adibah Nor,Imran Ajmain,Nita,Dj Fuzz..tp xsmpat bgambar pn ngn artis2 sob2..company kaya buleh la wat dinner meriah cmtu,staff pn xramai sgt hehe..mknan pn mantoppss hehehe..cuma bila dgn company mat saleh ni ada la jugak serve mnuman itu..so tnya dulu kalau xyakin..kang sia2 xjmpa jln balik umah hahahha..ktorg balik kat pkul12 mlm gak,tp dinner nya xabeh pn lg ada acara menari2 smpai ko buhsan..xtau la pkul brp abeh tu..ktorg balik cepat nk amik Amani kena tggl kat umah baby sitter..


hamik ko gmbar dr camera phone ja hahaha..ni dinner departmnt plak..tp buleh hangkut 1 femly...

with cik epa..theme Movie Character..tp xtau la character apa baju ai tu heheh..Amani dh pgsan malas nk bsosial hahaha..

Ini tgh nk pilih best dress utk mlm tu..ramai gak yg sporting dress up sakang2 hehehe..gmbar sgt xclear hahaha..



Haaa..ini la pemenangnya best dress for man n woman!!sepasang gitu..

yeha!!gmbar yg clear curik dr fb hahaha..barulah nmpak muka bseri2 kn..Amani kunun jd fairy tp dh xnk pegang magic stick tu..

Aweks2 cun..

Robin Hood with baby fairy hehehe...

Yg second dinner ni plak buat kat Cherating..more to femly day la kot..pg2 sabtu eh pg ka??dkat tghari gak bru ktorg grak ke Cherating..xnk ikut bus sbb bwk baby cm susah nk handle..skali smpai lebey kureng gak hehe..hujan myambut kami di Cherating spnjg hari tu..time dinner pn hujan lebats sgt...dgn dress meleret2 bjalan ke hall yg sgt jauh sbb ktorg dpt villa kunun nya so mmg jauh terpisah,dgn angiin kuat,hujan lg huhu..ktorg stay kat The Legend..ok2 la,org ckp area tu bhantu hehe..pastu dpt lucky draw 1 nite stay kat The Legend tu lg hahahha...dpt pegi Krabi ka Vietnam ka bess jugak hehe..
Esoknya ada la outdoor activities sbb dh xujan..tp alasan bwk baby ktorg lepak2 ja xmain apa2 pn hehe..tghari check-out pegi cari satar ngn kepok lekor pastu balik la ke KL...makin malas plak ayat nk menulis neh hehe...


 

No comments:

Post a Comment