There was an error in this gadget

Thursday, 15 December 2011

Childrens Party!!!

Wah3...lamanya x menghapdet blog sndiri..bizis sket skang ni xsmpat nk hapdet pastu malas nk load2 gmbar..crita kalau xdak gmbar xbest la kn hehehe..
Ni la salah satu ektiviti yg mmbuatkan hidup ku bizis..Childrens party at Zoo Negara!!party yg office buat utk bdak2..tp mak bapak yg eksaited..anak baru 7bulan mmg xkenal binatang pn lg hahah..activity harus start diawal pg klau tgahari panas2 mlas la nk beractivity...jums layan gmbaq..


Wajah gumbira kuar umah sepagi2nya nk ke zoo..

Mcm2 rupa dh bila nk amik gmbar dia esh3..

Eksaited bila smpai zoo..
 Lepas registration bgai dpt la beg sorg sbjiks,bagus bley smpan tuk amani msuk tadika nnt..beg deuter lg tuuu hehhe...dpt gak breakfast for kids,tp memandangkan amani xbley mkn sndwich paham2 ja la hahah..
Ini tgh buat face painting kot..Amani ngn mama xbley buat nnt rosak kulit yg gebus ni hahaha...

kanak2 naik trem pusing2 zoo,tp umor 4 thun keatas saja ok...

Amani dok dlm trem ni ja huuhu..

bapak amani yg eksaited tgk giant kure-kure...

xperlu ke ostrolia..ada kangaroo mini kat zoo negara gak heheh...

Amani yg masih pgsan..mmg mak bapak ja la yg menikmati keindahan zoo neh..

Kanak2 lain ada activities coloring,make toys..parent tanam pokok..nnt kena pegi zoo la tgk pokok2 ktorg tu hahah..

Banner party hehe..

Amani dh xlayan mama pggil,kusuk tgk burung tu ja...

Cubaan memegang kuda comey hehe..

Amani pgsan lg xsmpat tgk gajah hehehe..

Dh abeh jln2..panas gilos dh kot time ni,penin dh rasa tp dpn camera pny psal sinyumm dlu..

2 comments:

  1. walopon dekat jer ngan zoo negara, kite x pernah masuk sekali pon lagi... heheee

    ReplyDelete
  2. ehehe..sama la ni pn 1st time masok sbb company buat event kat sna..pdhal umah dekat ja ngn zoo tu..

    ReplyDelete